Dames kapsalon

Kapsalon Zentjens is een eigentijdse dames kapsalon in Grathem, gemeente Leudal.

Of je nu gewoon de punten geknipt wilt hebben of een volledige nieuwe coupe. Een andere kleur wilt of misschien een klassieke behandeling zoals een watergolf of toch een trendy permanent. Wij staan met veel plezier voor je klaar.

L'ANZA Haircare

In onze kapsalon werken wij met de producten van L’ANZA Healing Haircare. Gezond haar is de basis voor mooi haar. Bij meer dan 80% van de kappersklanten is het haar echter beschadigd. Dat komt door de toename van chemische producten, thermisch stylen en milieuverontreiniging. L’ANZA is het eerste en enige merk dat daadwerkelijk heelt en geneest. De geavanceerde, therapeutische formules van L’ANZA herstellen en versterken de innerlijke structuur van het haar. Het wordt voelbaar sterker en soepeler, en is makkelijker in model te brengen. U merkt meteen verschil. L’ANZA Healing Haircare gebruikt botanische ingrediënten die zoveel mogelijk organisch gecertificeerd en in het wild groeiend zijn.

L’ANZA producten bevatten geen ozon-belastende ingrediënten. Alle producten voldoen aan alle milieuregels. L’ANZA producten zijn dierproefvrij. L’ANZA bevat geen carcinogenen of andere ingrediënten die schadelijk zouden zijn voor de menselijke gezondheid. Alle producten van L’ANZA zijn gluten en parabenenvrij of parabenenveilig. De shampoos zijn bovendien vrij van sulfaten en sodiumchloride, waardoor ze effectief en toch mild zijn.

De kapsters van Kapsalon Zentjens realiseren prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt...

De kapsters van Kapsalon Zentjens zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. 

Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en haircare producten.

Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor tevreden klanten.

Knippen

Kleuren

Verzorging

Zien we je snel?