Global Curl

Ons team is ook opgeleid in het knippen van krullen volgens de Global Curl Techniek.

GLOBAL CURL CONCEPT

Het Global Curl Concept is de totaaloplossing voor pluisvrij, glanzend en prachtig krullend haar. “Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle!”

Ons team is ook opgeleid in het knippen van krullen volgens de Global Curl techniek. Om daarmee het optimale resultaat te behalen verzoeken wij jou om minstens 2 dagen voor je knipafspraak je haar niet meer te wassen en te kammen, zodat je krullen zich mooi gaan bundelen.

Wij knippen dan je ongewassen haar droog en bundel voor bundel. Na het knippen wassen (detoxen) en verzorgen wij jouw haar met onze l’ANZA Healing Curls Producten. Daarna gaan wij vervolgens jouw haar stylen volgens de Global Curl Techniek. Deze behandeling duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur en is daarom ook duurder dan een gewone knipbehandeling.

Je kan deze behandeling telefonisch of online boeken, geef wel aan dat het een Global Curl Techniek knipbehandeling
betreft.

Een regelmatig bezoek aan de kapper doe je echt voor jezelf. Het maakt je niet alleen mooier, maar vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je tevredenheid over je uiterlijk en geeft jezelf een zeker en goed gevoel. Een professioneel verzorgd kapsel is daarom van belang, voor zowel mannen en vrouwen.
Team Kapsalon Zentjens
Scroll naar boven