Heren kapsalon

Kapsalon Zentjens is een eigentijdse heren kapsalon in Grathem, gemeente Leudal.

Ook de heren kunnen bij ons terecht voor een frisse nieuwe coupe. Onze kapsters zijn vakmensen met jarenlange kennis en ervaring in het knippen van heren. Jouw kapsel is dus bij ons in goede handen.
Kies je voor een opgeschoren coupe, een klassieke look of een zakelijk kapsel, wij adviseren je graag en geven je tips om je coupe thuis optimaal in model te houden.

L'ANZA Haircare

In de herensalon werken wij met de mannenlijn van L’ANZA ; 18.21 MAN MADE

18.21MAN MADE verwijst naar het 18e en 21 ste amendement van de Amerikaanse grondwet, waarin de drooglegging tijdens de Roaring Twenties werd vastgelegd en weer werd opgeheven. De tijd van illegale whisky en gesoigneerde heren in strak gesneden maatpakken, van gleufhoeden en glad gekamd haar. 18.21MAN MADE biedt hairdesigners en gebruikers een unieke kans om zich te onderscheiden door exclusiviteit. Dat geldt voor de look & feel : nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging. En ook voor de inhoud : zeldzame, waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules.

Voor eersteklas producten, die mannen met trots bezitten en gebruiken. De basis van 18.21 MAN MADE wordt gevormd door de indrukwekkende geur van Sweet Tobacco.

18.21 MAN MADE is gemaakt voor en door mannen, ontdek de kracht van de 18.21 MAN MADE producten.

De kapsters van Kapsalon Zentjens realiseren prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt...

De kapsters van Kapsalon Zentjens zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, technieken en zij weten deze kennis te vertalen naar prachtige kapsels waar jij je goed bij voelt. 

Wij luisteren graag naar jouw persoonlijke wensen en geven je daarbij advies op maat met betrekking tot het model, de kleur en haircare producten.

Door onze jarenlange ervaring in de kappersbranche en onze kennis op het gebied van de laatste trends, zorgen wij iedere dag weer voor tevreden klanten.

Scroll naar boven