Nieuwsbrief zomer: Teamuitje, laatste kappersnieuws en servicetip!

Goeiedag,

De zomer is begonnen en wij verheugen ons natuurlijk allemaal op de vakanties.

Ook deze zomer zijn wij zoals jullie van ons gewend zijn doorlopend geopend.Wij hanteren GEEN vakantiesluiting.

Binnen ons team spreiden wij onze vakanties om ook deze zomer voor jullie klaar te staan. Houd er wel rekening mee dat onze agenda sneller vol kan zijn, dus maak tijdig je vakantie afspraak. Afspreken kan heel handig online via onze website.

Service behandelingen

Komt je vakantie in zicht of heb je een feestje maar begint je kleur weer een beetje uit te groeien of deze stoort je gewoon?

Ben je al op de hoogte van onze kleur-service behandeling?

Wij bieden de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief tussen 2 kleurbehandelingen in je uitgroei bij te laten werken. Deze service bieden wij binnen 3 weken na je laatste kleuring. Het is dan mogelijk om of je gehele uitgroei bij te laten werken of de T-zone, dit betreft de contouren en scheiding. Het drogen van het haar is bij deze service niet inbegrepen, maar tegen meerprijs uiteraard mogelijk. Wil je graag meer informatie over deze service, informeer in de kapsalon of neem telefonisch contact met ons op.

Verhoging prijzen per 1 juli

Zoals je vast vernomen hebt in de media, stijgen in alle branches na CAO onderhandelingen de lonen. Zo ook in de kappersbranche. Per 1juli stijgen de lonen 6% en per 1 februari weer 3%, in totaal dus 9% loonsverhoging.

Hierdoor zijn wij dus genoodzaakt om onze behandelprijzen hierop aan te passen. Uiteraard gebeurt dit ook stapsgewijs. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Teamuitstapje

Afgelopen weekend hadden we een “creatief” uitstapje met het team.

In ons eigen Grathem zijn wij afgelopen maandagochtend bij Severine’s Imperfect Pottery gaan keramieken. Het was een gezellige en ontspannen workshop, onder begeleiding van Severine hebben we enkele mooie creaties gemaakt. Nu helaas enkele weken wachten totdat deze gedroogd en gebakken zijn.

https://www.imperfectpottery.nl/

Onze producttip voor de zomer:

TRAUMA TREATMENT

Dé ultieme kuur voor overbewerkt haar
Gebruik het als leave-in of als treatment

• Herbouwt kracht in het haar
• UV en hitte bescherming
• Voegt hydratatie en glans toe
• Beschermd haarkleur

Dit product is geschikt voor ieder haartype en onmisbaar voor de warme zomermaanden voor behoud van kleur en kwaliteit van haar.

Ingrediënten

Wil je graag weten welke ingrediënten in shampoo je het beste kan ontwijken. Of welke niet geschikt zijn voor je haar en hoofdhuid, lees mijn blog over ingrediënten op onze website.

https://kapsalonzentjens.nl/blog-mei-2023/

Wij wensen jullie allen een fijne zomer, een heerlijke vakantieperiode en heel graag tot ziens in de kapsalon.

Hartelijke groeten,

Christel, Melissa, Angelique en Patricia

Scroll naar boven