Nieuwsbrief voorjaar: trends voor dames en heren

Patricia’s blog en voorjaarstrends voor dames en heren

Goeiedag,

Qua weer lijkt het er nog niet helemaal op, maar toch is het voorjaar begonnen.

Tijd dus voor de nieuwe “haartrends” in deze nieuwsbrief vertel ik jou daar graag over.

En heb je mijn maandelijkse blog al gelezen, hierin vertel ik over haarzaken en weetjes van alle dag.

Haartrends voorjaar/zomer 2023

Welke trends zien we in het voorjaar/zomer 2023.

Voor de dames zien we vooral veel verschillende rood en koper nuances deze zomer. Blond mag ook natuurlijk nog steeds, combineer hier eens warme en koele high/low lights in..
Ga je voor een ultra kort kopje, een korte bob op kin lengte of misschien een super funky gelaagd kapsel met eventueel een bijbehorende mullet oftewel de “nekmat”

Voor de mannen zien we nog steeds de korte of ultra korte zijkant gecombineerd met of een korte bovenkant of toch langer en dan het bovenhaar in een eventuele zijscheiding gedragen.
Of wat dacht je van de moderne hanenkam; faux hawk.
Ultra korte zijkanten en bovenop lengtes/hanenkam die met klei of paste lekker nonchalant worden gestyled.
Het haar van de mannen mag ook in zijn geheel langer gedragen worden, maar dan niet te netjes. Net of de wind je haar heeft gestyled.

Wil je een ander kapsel of kleur bedenk je dan vooraf goed hoeveel zorg of tijd dat je voor een kapsel over hebt. Niet ieder kapsel is snel en makkelijk te stylen en sommige kleuren hebben veel verzorging en regelmatig bijkleuren nodig om mooi te blijven.
Maar vergeet vooral niet; het allerbelangrijkste is dat je kapsel en je kleur bij jouzelf en bij je stijl en uitstraling past. Het is absoluut geen plicht om volgens de laatste trends je haar te dragen.
Wij adviseren je graag hierover. Twijfel je? Maak eventueel eens een afspraak voor een gratis adviesgesprek via onze website.

https://kapsalonzentjens.nl/contact/

Heb je mijn blog al gelezen?

Onlangs heb ik o.a. een blog geschreven over mijn eigen kapsel/haar.

Als tiener zijnde had ik het geluk dat ik gezegend was met een mooie krul in mijn haar. Helaas verdween deze krul naar gelang ik ouder was weer uit mijn haar. Tijdens een van de gezamenlijke “eigen haaravond” van ons team heeft collega Angelique mijn haar gepermanent, niet zo’n stevige/ vaste permanent maar…..

Lees in mijn blog hoe dit is gegaan en vooral over hoe ik b.v. mijn haar verzorg en weer in de krul stijl.

https://kapsalonzentjens.nl/krullenbol/

Zoals ik vertelde ben ik na mijn tienerjaren de krul uit mijn haar “verloren” hoe kan dat?

In mijn blog van maart vertel ik over haargroei. Hoe snel groeit je haar , hoe gaat dat en hoe komt het dat je haarkleur en structuur verandert om de zoveel jaar.

Lees het hele verhaal via de link:

https://kapsalonzentjens.nl/blog-maart-2023/

Bescherm je haar en hoofdhuid tegen de zon.

Langzaamaan neemt de kracht van de zon weer toe, het is dan ook van belang dat je je haar én hoofdhuid goed beschermt tegen de zonnekracht.

De UV stralen van de zon zijn al lang berucht om hun schadelijke werking voor de huid. Maar deze stralen kunnen ook het haar beschadigen en zijn een van de grootste oorzaken van o.a. het verbleken van de haarkleur.

l’ANZA producten bevatten UV absorptiemiddelen die worden ingezet voor de zonnebescherming en gaan de beschadiging door zonnestralen tegen. Deze beschermers zijn aan alle L’ANZA producten toegevoegd.

Heb je echter extreem kort of dun haar of heb je een kransje smeer dan je haar en hoofdhuid in met een zonnebrandcréme met een hoge beschermingsfactor.Vergeet ook je oren en gezicht niet !
Ben je veel buiten in de zon, op de fiets of en de tuin, dan is het sowieso altijd een aanrader om een hoed of pet te dragen voor extra bescherming.

 

Dat was het weer voor vandaag , dank je wel voor het lezen van mijn nieuwsbrief.

Geniet van de voorjaarszon en hopelijk zien we je snel in onze kapsalon.

Hartelijke groeten,

Christel, Melissa, Angelique en Patricia

Kapsalon Zentjens
Dorpstraat 22
6096 AJ Grathem
0475 451 654
info@kapsalonzentjens.nl
www.kapsalonzentjens.nl

Scroll naar boven